August 29, 2014

Entri terima kasih

August 29, 2014
Sebenarnya laptop aku tengah lembab-lembab ni. Tapi aku gagahkan juga up satu entri terima kasih untuk semua yang terlibat dalam majlis aku bulan 6 hari tu.


Video yang penuh kemeriahan ini merupakan hasil kerja Project E.

Aku tak berapa reti sangat nak luahkan rasa terima kasih aku banyak-banyak kali dekat orang ni. Cukuplah sekadar korang tahu yang aku punya terima kasih ni bukan calang-calang terima kasih. Aku nak balas balik, tak mampu. Jadi aku mintak Allah balaskan untuk korang bagi pihak aku.

وَمَنْ كَانَ فِى حَاجَةِ أَخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِى حَاجَتِهِ
"Siapa yang biasa membantu hajat saudaranya, maka Allah akan senantiasa menolongnya dalam hajatnya." (HR. Bukhari dan Muslim)

Hajat aku dah tercapai hasil titik peluh korang semua. Moga Allah akan kabulkan pula segala hajat korang pula ya, insyaAllah.

Terima kasih.

4 comments :

  1. Beli le Macbook. TYehehehehehe.

    ReplyDelete
  2. bestnya dia dah kawen, im happy for you booboo!

    ReplyDelete
  3. Paeh: Guna macbook ofis jelah sampai bila-bila ;p

    ReplyDelete
  4. Sarah: Thank you noks! Tak sabar tunggu turn kau pulak. Aku doakan ni. :*

    ReplyDelete