May 29, 2015

Sandwich Paling Sedap Abad Ini

May 29, 2015
Assalammualaikum.

Aku selalu terpanggil untuk promote this one business instagram, for free, atas kerelaan hati. Tak tahulah kenapa tiap kali aku scroll the IG aku akan maigoddd bestnya sandwich kau maigoddd bagilah sikit. LOL. Orang kata kalau produk kita bagus, berkualiti, full of keikhlasan dan servis tip top, people will come to you dengan sendirinya. And thats what they get. And they sell sandwich.

Peminat-peminat makanan semua, terimalah sandwich dabomb ini dari Garsa.Kitchen! (click the link to check out their IG).


 Sandwich: Chicken in a bikini (omg nama dia LOL)


Sandwich: Beeftastic




Sandwich: Fiesta (mix semua)


Sandwich: Tuna on fire


Siapa yang terlap-lap mulut masa scroll tengok gambar-gambar ni, kita geng. Walaupun dah berkali-kali tengok tetapppp tak tahan. (Dasar kuat makan LOL). Presentation sangat cantik, nampak sangat berkhasiat dan bersih siapa yang tak tergodaaa? Ternyata their sandwiches bukan sekadar indah khabar dari rupa since ramai yang bagi positif feedbacks dan repeat orders. Tak caya boleh search feedbacks Garsa.Kitchen dekat instagram dan twitter. 


Antara pelanggan setia Garsa.Kitchen, the famous Betty Rahmad.


Aku belum berkesempatan nak rasa sandwich diorang lagi sebenarnya since diorang tak cover penghantaran dekat area rumah aku. Tapi disebabkan kawan aku pernah order dari diorang dan sedap gila katanya, maka aku percaya yang sandwich diorang sememangnya sedap voila! Korang pernah cuba tak? Kalau pernah, meh lah share dengan hakak.

Thanks for reading.
xoxo

No comments :

Post a Comment