June 18, 2015

Harga Barang Murah ! Berjimatlah Dengan Kempen Tesco 'Lebih Jimat' Sepanjang Jun !

June 18, 2015
Assalammualaikum.

Sementara tunggu husband balik dari bazaar ramadhan,  while doing blogwalking,  terperasanlah iklan nuffnang Tesco yang korang pasang dekat blog memasing.  Iklan tu sangatlah mengundang aku untuk klik and tengok apa yang 'Lebih Jimat' sangat tu.  Al maklumlah mungkin sindrom bakal mak-mak kot.  Pantang nampak perkataan 'JIMAT' and all.  wakakaka

Dan memandangkan tengah puasa ni,  benda pertama yang aku nampak of course lah makanan. Paling tak patut mata ni ternampak MAGGI dulu.  Gais, maggi gaisss.  Sesuai sangat untuk aku yang tinggal berdua je dengan husband.  In case lapar tengah malam or sahur tak tahu nak masak apa, memang belasah maggilah jawabnya.  Jimat pun jimat.




Lepas tu kan,  dekat bahagian chilled & frozen, ada ni ! *bunyi perut pun menjelma*  T_T Pastu murah ! Aku ni kalau drumet memang fevret aahh.  Tapi tak boleh beli selalu sebab harga dia... krik krik krik.  Bila tengok harga lebih jimat Tesco ni terus rasa macam nak beli banyak-banyak buat stok !  Bila duduk berdua je dengan husband memang tak berapa nak lalu sangat nak makan meriah-meriah sangat sebab nanti tak habis bazir.  So frozen food macam ni memang sangat dicari ye. Murah pulak tu wuu wuu wuu.



So far dua ni jela yang buatkan aku terpanggil-panggil nak beli dekat Tesco ni.  Nak buat stok time bulan puasa ni.  Ada banyakkkkk lagi barang rumah yang murah-murah.  Tesco tengah ada promotion tu.  Kalau korang malas nak pergi Tesco,  beli je online then biar diorang hantar.  Kalau korang nak tengok katalog Tesco boleh klik dekat iklan yang keluar dekat belah kanan blog ni.  Or klik terus link TESCO ni.

K lapar dah.  Bye.  T_T

Thanks for reading.
xoxo

No comments :

Post a Comment