June 23, 2015

Berita Gembira ! Senarai Nama Pemenang Dah Keluar!

June 23, 2015
Assalammualaikum and hi.

Fuh fuh fuhhh !  Setelah sekian lama asyik busy je manjang, akhirnya malam tadi iolls paksa jugak diri ini untuk pilih pemenang giveaway yang iolls buat hari tu.  Apa? Tak ingat? Korang pun banyak makan semut macam aku jugak lah tu gamaknya wakaka.


Haa ingat ke idok ?  Tak sangka sangat giveaway tu dapat sambutan hangat dari bloggers.  Eleh padahal ada 29 contestants je yang join kui kui.  Tapi bagi aku kira banyak gak ah.  Dah lah aku ni blogger sendu je.  Tulis blog pun merepek meraban.  Kesian korang kena baca kah kah !



Muka blogger sendu.


Okay okay.  Aku nak umumkan nama pemenang giveaway ni.  Korang dah boleh mula berdebar sekarang.

Pemenang pertama ( drum roll ) ...


( Hadiah Pertama : DIY Clock )


Pemenang kedua ( drum roll ) ...


( Hadiah Kedua : Self - Stirring Mug )


Pemenang saguhati ( bagi bunyi mercun pulak ) ...


( Hadiah Saguhati : White Light )


( Hadiah Saguhati : White Light )


Tahniah koranggg !  Kepada yang tak menang tu alololo jangan lah frust eh.  Nanti kalau ada rezeki lebih lagi insyaAllah aku buat giveaway camni lagi.  Okay?  Apa-apa pun thanks sangat sebab sudi join, gigih promote giveaway ni ke hulu ke hilir and tag kengkawan korang semua.  Aku appreciate sangat.  Sampai kepala aku pun join terhangguk-hangguk sama masa cakap terima kasih ni. 

Kepada pemenang, mohon email details NAMA, ALAMAT & HP NUMBER korang ke : haziqahradzi@gmail.com .  Selewat-lewatnya hari ahad ni je.  Kalau tak hadiah burn haa takut tak takut tak.  Dan kalau korang rajin bolehlah post entri pasal giveaway yang korang menang ni dekat blog korang !


Mekasih korang ! Belanja gambar sedabak terlebih lighting satu.


Thanks for reading.
xoxo.

10 comments :

  1. Alhamdulillah, ada rezeki disini :) Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Congrats Cik Mimie! Nanti I reply email ok! :D

      Delete
  2. Alhamdulillah..terima kasih Haziqah.Tahniah semua.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah . Syukur. Thanks awak and saya dah email ! Semoga dimurahkan rezeki. tahniah yang lain jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Congrats awak sebab menang tempat pertama! Kita dah received email awak. Nanti kita reply k. Congrats again! :D

      Delete
  4. x dan nak join . tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete