June 17, 2015

Malaysia Kalah Bola. Apa Sebabnya?

June 17, 2015
Assalammualaikum.


Semalam kecoh pasal Malaysia kalah bola dengan Palestine sampai 6 - 0 engko.  Macam-macam jugaklah team bola Malaysia kena kutuk dengan penyokong-penyokong bola tanah air.  Takyah cari jejauh.  Korang search je dekat Twitter 'Malaysia Kalah Bola',  haa berbakul-bakul diorang kena hentam.  Tak kurang jugak yang menganjing.  Kesian.
Korang pernah dengar pasal buku ' Cerita Malaysia Tidak Ke Piala Dunia ' ni ?  Buku ni keluaran publisher indie,  Dubook Press.  Buku ni dah lama dah diterbitkan.  Cuma ramai yang taktau pasal kewujudan buku ni.  Buku ni sebenarnya pasal kegagalan Harimau Malaya untuk ke Piala Dunia selama 40 tahun.  Satu-satunya buku yang mengimbau kembali usaha-usaha Harimau Malaya untuk ke Piala Dunia sejak 1974 yang setiap satunya berakhir dengan kekecewaan.
Sumber : Goodreads


Ni semua review yang aku ambik dari Goodreads.  Mostly yang baca buku ni nampak berpuas hati dengan penulisan penulis.  Bagi korang yang tercari-cari buku ni,  bolehlah dapatkan di SINDIKET BUKU.  Pergi follow Twitter diorang atau whatsapp je diorang terus : +6018-288 6768.  
Follow Twitter SINDIKET BUKU : @sindiketbuku
Whatsapp SINDIKET BUKU untuk pembelian : +6018-288 6768

Thanks for reading.
xoxo

No comments :

Post a Comment