April 28, 2016

Cadangan Hadiah Paling Terkesan Di Printcious

April 28, 2016
Bila hari jadi orang yang kita sayang dah nak dekat, kita selalu buntu nak bagi hadiah apa, kan? Setengah orang they really take a huge effort dalam pemilihan hadiah sebab mereka nak hadiah yang diberi itu diingati. Lagi-lagi kalau nak bagi hadiah dekat pakwe / makwe mestilah lagi beriya-iya kan cia cia ciaaa. ( walhal bila dah break tiada satu pun tentang korang yang akan diingati LOL )

So thanks to Printcious sebab wujud ! Kita takkan menghadapi masalah kebuntuan idea dah lepas ni.




Bagi yang kesuntukan masa mencari hadiah, kebuntuan idea dan sebagainya, i sangat-sangat cadangkan korang jadikan website Printcious ini sebagai favourite. Mereka tawarkan pilihan hadiah yang sangat banyak okayyy. Dan yang paling best korang boleh PRINT apa-apa design, gambar, teks atau APA SAJA atas hadiah korang tu. Itulah relevannya nama Printcious ini diberi, Printing of Your Precious Gifts. Selaras dengan tagline ' Precious Gifts From Your Heart ', di Printcious, they help you to print any of your special moments / special words between you and the receiver supaya nanti bolehlah dikenang-kenang sehingga ke anak cucu. 




Korang boleh pilih untuk print di atas t-shirts, cushions, phones cases, ceramic tiles, puzzles, mousepads, mini tees dan juga baby rompers. OMG i dah boleh bayangkan dah semua orang ambik servis dari Printcious ni pastu print muka sendiri atas phone cases memasing LOL! Kita kan suka fefeeling macam tu kenzzz kalau boleh semua benda pun nak print muka sendiri wakaka ( iollss letteww ) . So bila dah ada Printcious ni bolehlah korang fefeeling lebih lagi!





Kalau korang sejenis yang tak kreatif dan pendidikan seni selalu dapat E, takyah pening-pening kepala nak belajar subjek seni balik eh takyah takyah. Sebab korang boleh pilih je design yang dah disediakan! Banyak gilerrr designs yang ditawarkan semuanya letups!


Contohnya, kalau i pilih nak hadiah mousepads, i boleh pilih terus daripada designs yang disediakan.








Kalau korang nak hadiah tu lagi special, you can always custom made macam i buat ni . .


Click je button customise. Pastu korang edit image ke text ke dekat sini.


Tadaaaa! Dah siap. Silap-silap korang sayang nak guna sebab ada muka orang tersayang atas mousepad tu LOL.


Untuk penghantaran pula, korang boleh pilih untuk bagi by hand ( poskan ke alamat sendiri, bila hadiah sampai boleh bagi kepada receiver sendiri ) ataupun suruh Printcious yang hantarkan! Letak je alamat penerima masa korang buat tempahan and diorang akan hantarkan directly kepada penerima. Eh eh senangnya! Takyah nak pening-pening kepala hire team surprise delivery dah.

Bagi korang yang teruja sepanjang entri ini bolehlah segera buat surprise kepada orang tersayang di www.printcious.com .  

No comments :

Post a Comment