April 8, 2016

Dapat Hadiah Daripada Drypers Baby Club. Thanks DRYPERS !

April 8, 2016
Hi.

Dah lama rasanya tak dapat hadiah.  Sejak ada anak ni, hal - hal hadiah ni semua beralih dekat dia je. T_T

Weekend haritu, masa kitorang nak keluar berjimba anak beranak, husband singgah jap dekat lobi rumah nak check peti surat.  Awal bulan kan, macam - macam bil lah nak sampai.  Pastu masa dia masuk kereta, dia bagi satu sampul surat besar dekat i.  Tilik punya tilik, rupanya surat tu daripada . .

Jeng jeng jenggg

DRYPERS BABY CLUB !




Recall punya recall barulah teringat yang haritu husband ada register nak jadi sebahagian daripada Drypers Member Club.  Rupa - rupanya kalau korang register jadi ahli Drypers Baby Club ni, nanti pihak Drypers akan bagi ' hadiah aluan ' untuk kita makpak ni.  Aaaa sukanyaaaa !







Macam - macam benefits makpak macam kita - kita ni boleh dapat kalau kita jadi ahli Drypers Baby Club ni.  Nak dapat hadiah boleh, nak dapat sampel produk Drypers untuk anak korang pun boleh tau!  Request je dekat pihak Drypers, nanti sampailah sample Drypers yang korang nak tu depan pintu. Setakat ni i belum try lagi request sample produk diorang sebab anak i alhamdulillah okay dengan Drypers Wee Wee Dry dia sekarang.  



Nah i belanja gambar anak i pakai Drypers Wee Wee Dry size M.  Perut dia yang berlipat - lipat tu takyah tengok.



Nilah hadiah yang baby i dapat from Drypers Baby Club . .




Tadaaa !

Alphabet Flash Cards for my baby weee !





Walaupun baby i baru 7 bulan dan hanya boleh bercakap ' atatatataaaa ' je, takpe !  I akan latih dia belajar sikit - sikit dengan flash cards ni.  Bukan kah melentur buluh itu biar lah dari rebungnya ? Wahh peribahasa tetibe wakaka.

Bila korang dah register jadi ahli Drypers Baby Club, selain dapat hadiah permulaan daripada pihak Drypers, korang boleh jugak redeem hadiah - hadiah best lain from Drypers.  Cara dia senang je. Kumpul point dan tebus hadiah yang ditawarkan. 

Macam ni . .



Kalau korang pengguna Drypers Touch / Drypers Wee Wee Dry / Drypers Drynights / Drypers Classic, sila JANGAN KOYAK bahagian gambar Drypers yang ada gambar size Drypers S / M / L / XL / XXL tu ye.  Sebab dekat belakang tu ada kod unik untuk point korang.  Nanti dalam website Drypers Baby Club, korang masukkan je kod unik ni dalam bahagian ' Point Shop '.  Nanti bila point dah banyak, cecepat lah pergi redeem hadiah yang korang nak !  Senang gilosss.

Kalau tak paham jugak, korang baca  SINI . 

Okay lah korang.  I nak pergi spend time dengan anak i main flash cards.  Untung - untung nanti English dia slang berabuk macam anak Tomok si Arrian tu.

A for Appol ( apple )
B for Boll ( ball )
C for Crocodiyyelll ( crocodile )




Bye !

No comments :

Post a Comment