April 22, 2016

Hadiah Hari Jadi Paling Bermakna 2016 : PART 2

April 22, 2016
Sambungan daripada episod pergi bercuti sempena hari jadi di Grand Lexis Port Dickson di entry INI .  Selain daripada dapat hadiah berendam dalam private pool sampai kecut semua jari jemari, ada satu lagi hadiah yang buatkan diri ini tersengih-sengih seperti kerang busuk sampailah ke harini.  



Tadaaa!  Dapat hadiah Iphone 5s seketul. :)



Sebenarnya i dah guna iphone ni seminggu sebelum hari jadi kah kah.  Dah ke hulu ke hilir godek iphone ni baru teringat nak ambik gambar.  Excited sangat sampai terus pasangkan casing acah-acah iphone kau kaler rose gold padahal kaler silver je noks.


Dah lama dah nak tukar phone tapi disebabkan iphone lama tu elok je tak rosak-rosak, so terpaksa pendamkan hasrat nak tukar phone.  Tetibe awal tahun haritu iphone lama rosak teruk, tu yang dapat hadiah iphone 5s ni hikhik.  




Thanks sayang.  Tak kisah lah iphone apa pun yang u nak bagi i, asalkan camera phone tu boleh capture gambar yang tak pecah, i dah happy dah.  Function lain i tak peduli pun sebenarnya cia cia ciaaaa


Itu je tujuan sebenar i nak upgrade phone, sebab nak tangkap gambar lawa-lawa  T _ T "




Iphone lama dah selamat bersemadi bersama-sama toys anakku, Nedzrin.


Bye guys !


No comments :

Post a Comment