August 12, 2016

Dim Sum Halal Untuk Orang Shah Alam!

August 12, 2016
I just discovered a VERY nice place untuk peminat-peminat dim sum di luar sana yang tinggal area Shah Alam! Paling best sebab you can choose sama ada nak jadi pelahap lalu ambik buffet. Buffet dim sum?! EH KAT MANAKAH SYURGA TEMPAT INI??




Tingkat 1.











Tempat makan luas, bersih dan selesa sangat! 




Paling best untuk mak bapak bila restoran tak crowded dengan lautan manusia. Bila anak grumpy ke takyahlah nak panik-panik sangat. Kita pun senang nak makan beround-round tanpa gangguan.


DIA TENGOK LAGU JOHNY JOHNY YES PAPA JE TAPI NAPA SERIOUS?!! Tak paham.


Contoh makan beround-round macam nilah. Round pertama.


Round kedua husband siap order nasik dengan lauk pauk HAHAHAHA. Dasar kuat makan.


Sebab pelahap dan tamak taknak rugi coz it's buffet, kitorang bantai try semua dim sum yang ada dalam menu hahahaha. Bayar mahal-mahal kenalah rasa semua okayyy (perangai kampung dot com terserlah).


Anak pun seronok je selesa menyusu dalam stroller tak buat hal (padahal baru lepas buat hal campak chopsticks semua T _ T)


Harga RM 65++ untuk sorang kalau tak silap. Dengan servis yang best, tempat selesa dan makanan yang sedap-sedap sampai rasa nak tapau lagi padahal perut dah penuh, berbaloi sangat dengan harga yang macam tu. Oh air boleh refill sejuta kali sampai kembung air. 


Jangan risau, ia halal. Boleh check SINI .


Untuk tempahan, boleh hubungi (603) 5511 8811 ext. 2616


Thanks for reading xx

No comments :

Post a Comment